16 Οκτ 2010

Κακλαμάνη μάζεψε τους νταήδες σου

"Ιρανό απεργό πείνας που έχει ράψει το στόμα του διεκδικώντας πολιτικό άσυλο γρονθοκόπησε στο πρόσωπο άντρας της Δημοτικής Αστυνομίας, όπως καταγγέλλει η Επιτροπή Ιρανών Προσφύγων, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή" (tvxs.gr)

Ιρανοί απεργοί πείνας διαμαρτύρονται εδώ και μέρες στα Προπύλαια, διεκδικώντας πολιτικό άσυλο. Προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουν τη κοινή γνώμη για τα βασανιστήρια, διωγμούς και φυλακίσεις που υφίστανται όσοι εναντιώνονται στο καθεστώς του Ιράν, οι διαμαρτυρόμενοι μετανάστες προχώρησαν σε ομαδική απεργία πείνας ράβοντας τα στόματα τους (!).

Σε μια ένδειξη "ανδρισμού" υπάλληλοι - τραμπούκοι- της Δημοτικής Αστυνομίας του κ Κακλαμάνη, καταπατώντας το άσυλο γρονθοκόπησαν ένα από τους Ιρανούς απεργούς πείνας. Προφανώς ο "μουσάτος" υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος - διακρίνεται στο video όχι μόνο να χειροδικεί αλά και να απειλεί αμέσως μετά το ανδραγάθημα του - με την επίδειξη ανδρισμού σε ανθρώπους οι οποίοι αγωνίζονται για την ίδια τους τη ζωή και επιλέγουν να ράψουν το στόμα τους προκειμένου να ακουστούν από το να ακολουθήσουν τη πεπατημένη "γλείφοντας κάποιο κώλο" για να μπουν στο δημόσιο.
Ο κ Κακλαμάνης θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος για τον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία που δείχνει η δημοτική αστυνομία στο να σπέρνει το φόβο και να καταδιώκει κατατρεγμένους ανθρώπους χωρίς κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Άνθρωποι της φάπας γεμάτοι από κόμπλεξ και ανασφάλειες από τα παιδικά του χρόνια, ανίκανοι να σταθούν αντάξιοι της ελληνικής φιλοξενίας και λεβεντιάς, χωρίς ίχνος περηφάνιας γίνονται τιμητές των πάντων. Θα ήταν καλύτερο κ Κακλαμάνη να βάλεις τον εν λόγω δημοτικό υπάλληλο να ποτίζει καμιά ζαρντινιέρα ή ακόμα καλύτερα να τον κάνει συλλέκτη - παράνομων και αντισυνταγματικών - κλίσεων όπως αυτές που μοιράζει καθημερινά και καταλήγουν στα σκουπίδια.


Anageos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...