25 Οκτ 2010

ΓΑΠ: ΠαΣοΚ ή Τανκς

Ο κ Παπανδρέου, πρωθυπουργός του μνημονίου, στη σημερινή διακαναλική συνέντευξη, επέλεξε το δρόμο του εκφοβισμού της κοινής γνώμης ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών με απώτερο στόχο όχι τον περιορισμό των εκλογικών απωλειών αλλά τον εγκλωβισμό των συνειδήσεων.

"ΠαΣοΚ ή Τανκς". Ο κ Παπανδρέου δε ζητά απλά χείρα βοηθείας προκειμένου να νομιμοποιήσει τις επιταγές της τρόικας, απαιτεί την "εφάπαξ" ενίσχυση της πολιτικής ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας, επιδιώκοντας να σκοτώσει και  την τελευταία εστία αντίστασης.

Με βήμα ταχύ, σκοπός της σημερινής ομιλίας του πρωθυπουργού, ήταν να τρομοκρατήσει τα αντανακλαστικά των αγανακτισμένων πολιτών, να κάνει τον ψηφοφόρο συμμέτοχο των προαποφασισμένων αντιλαϊκών μέτρων, να προκαταβάλει την οργή που θα δημιουργηθεί από τα απόνερα των δημοτικών εκλογών.

H ελληνική κοινωνία μπολιάζεται καθημερινά με απάθεια και υποταγή από τους ντελάληδες στα δελτία ειδήσεων. Το αίσθημα του φόβου, της απομόνωσης και της ξενοφοβίας έχει αρχίσει να σουλατσάρει αποπροσανατολιστικά στο υποσυνείδητο της ελληνικής κοινωνίας. Τα φαντάσματα της ακροδεξιάς άρχισαν να αποκτούν φωνή. Όλα αυτά αποτελούν μικρά μικρά κομμάτια του ίδιου παζλ.  

Anageos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...