3 Οκτ 2010

Πάγκαλος: Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΔΝΤ, κ Πάγκαλος ξαναχτύπησε. Είναι πλέον βέβαιο ότι ο νέος ρόλος, του ανηψιού του κ Μητσοτάκη, στο κυβερνητικό σχήμα είναι αυτός του λαγού. 

Λόγω σωματότυπου ίσως αυτό να μοιάζει αστείο αλλά οι συνεχόμενες αβασάνιστες και ως συνήθως ατεκμηρίωτες δηλώσεις του δίνουν το τέλειο άλλοθι αποπροσανατολισμού βοηθώντας έτσι το θεάρεστο κυβερνητικό έργο.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή - του αφόρητα μονοδιάστατου - Mega, ο κ Πάγκαλος χαρακτήρισε "άχρηστο" το μεγαλύτερο τμήμα των δημοσίων υπαλλήλων, έκανε λόγο για φαυλοκρατία διορισμών και ανακάλυψε την ανάγκη να "αδυνατίσει το κράτος από άχρηστους φορείς". 

Δε σταμάτησε όμως εκεί. Επανήλθε με νέες διευκρινήσεις στο περίφημο "όλοι μαζί τα φάγαμε" συμπληρώνοντας ότι "οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι λιγότεροι από 200 χιλ. και είναι 1 εκατ. Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι".  

Κύριε Πάγκαλε προσωπικά δεν έχω λόγους να διαφωνήσω στο ότι "δύο στους τρεις δημοσίους υπαλλήλους είναι άχρηστοι". Θα ξέρετε καλύτερα καθώς η επιλογή αυτών έγινε (και) από τη πελατειακή σας βάση στο υπόλοιπο Αττικής. Είναι επίσης πολύ πιθανό τα κριτήρια για την επιλογή των "άχρηστων" αυτών δημοσίων υπαλλήλων να τα έθεσαν άχρηστοι συνάδελφοι σας.

Σε μια κοινωνία "άχρηστων" χωρίς ηθική και μέλλον που εσείς και οι προκάτοχοί σας με τις πράξεις σας θεμελιώσατε και υπηρετείτε θα ήθελα στο επόμενο αβασάνιστο ξέσπασμα σας να είχατε το θάρρος να παραδεχτείτε ότι "δύο στους τρεις βουλευτές είναι άχρηστοι". Τουλάχιστον θα κάνετε τους "άχρηστους" να νιώσουν λιγότερο μαλάκες ... 

 Anageos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...