11 Νοε 2010

GAP: master chef

Πέρασε ένας χρόνος που το εστιατόριο του GAP ”ΔΝΤ με Ονομασία Προελεύσεως” μας άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα του στο μέγαρο Μαξίμου. Το υπέροχο νεοκλασικό, που στεγάζει το εστιατόριο, κάνει τη διαφορά. Μας υποδέχεται ένας κήπος χάρμα οφθαλμών, καταστόλιστος και μαγευτικός, με την κυρία Μαργαρίτα να μας περιμένει για να μας οδηγήσει στο τραπέζι μας.

Στην κουζίνα ο master chef GAP. Στη σάλα επικεφαλής maitre-sommelier είναι ο Θόδωρος Πάγκαλος. Αρχίστε το ταξίδι των γεύσεων με ”Περικοπή επιδομάτων”, σερβίρεται με μαχαίρι στους μισθούς, καραμελωμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και ελαιόλαδο siemens, αρωματισμένο με φυλλαράκια μαϊντανού-πεταλωτή αλλά και ”Σαλάτα Νέων Φόρων με περαίωση”, ψιλοκομμένα με σγουρό, λάχανο και σέλερι μαζί με καμίνη και φρέσκα αρωματικά περιχυμένο με σάλτσα λεμονιού. 

Συνεχίστε με ”Επιδόματα Φρέσκιας Σαρδέλας στο 13ο μισθό”, φρέσκα ξεκοκαλισμένα επιδόματα Χριστουγέννων και Πάσχα στη σχάρα με ψητή περικοπή επιδόματος καλοκαιριού και σάλτσα κάπαρης με μαϊντανό. ”Κεφτεδάκια Όλι Ρεν”, αφράτα κεφτεδάκια από γαλοπούλα τρόικας ζυμωμένα με εστραγκόν και ανεργία, σερβιρισμένα με σάλτσα γιαουρτιού και αρωματισμένη με καρατζαφέρη.

Τελειώστε με… ”Σοκολατένιο Γλυκό Απολύσεων στις ΔΕΚΟ”, ζεστό σοκολατένιο γλυκό φτιαγμένο από κουβερτούρα πουλημένων συνδικαλιστών, συνοδεύεται με παγωτό εξαφανισμένων κουκουλοφόρων με πλούσια κρέμα ΔΟΛ από ανθότυρο και μαριναρισμένες σταφίδες από το μποστάνι του Πρετεντέρη.

Για κρατήσεις και τιμές επικοινωνήστε στο http://www.opengov.gr/

Anageos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...