25 Νοε 2010

Ο αποστάτης χτυπάει πάντα δυο φορές (επανέκδοση)

1965 - "Mε την αποστασία βουλευτών της Ενώσεως Κέντρου, με πρωτοβουλία και του κ. Κ. Μητσοτάκη (φτου κακά), έπεσε η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου".

1993 - "Ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ κ Σαμαράς διαχωρίζει τη θέση του από τον αρχιτέκτονα και - τότε πρωθυπουργό κ Μητσοτάκη (φτου κακά) και δημιουργεί τη Πολιτική Άνοιξη."

2010 - "'Όσοι φεύγουν έχουν στο DNA τους την αποστασία".

Τελικά το μόνο σίγουρο είναι ότι στη ΝΔ έχουν και χιούμορ και   τη διάθεση να κάνουν τα πάντα για να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα. Αποφάσισαν να μας (ξανά)παρουσιάσουν, σε μια πιο φρέσκια εκδοχή, με νέους ταλαντούχους ηθοποιούς, το θεατρικό "Ο αποστάτης χτυπάει πάντα δυο φορές". 

Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Ο κ Σαμαράς, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη (φτου κακά) το 1993, κατηγορεί τη θυγατέρα του πρωτομάστορα της αποστασίας του 1965, κ Μπακογιάννη ως αποστάτη.

Σύμφωνα με όσους έχουν δει την "πρωτότυπη" ταινία συμφωνούν ότι η επανέκδοση της 'αποστασίας' (άρχισε να προβάλλεται στις αίθουσες από τη Κυριακή)κουράζει λίγο το τηλεθεατή με τις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις βουλευτών. Καλή στο ρόλο του αποστάτη η Ντόρα (οι παλιοί θα τη θυμούνται στο πρωτότυπο έργο να παίζει τη κόρη του κ Μητσοτάκη), δε πείθει ως απατημένος σύζυγος ο κ Σαμαράς.

Βαθμολογία:*** (θα περιμένω να τη δω στο dvd)

Anageos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...