17 Νοε 2010

Άνχελα Μέρκελ: Ο κατοχικός ηγέτης της ΕΕ

Η Άνχελα Μέρκελ χαρακτήρισε επιπόλαιη την απόφαση των Σοσιαλδημοκρατών και Πράσινων, της τότε Γερμανικής κυβέρνησης συνασπισμού, να επιτρέψουν την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Ήταν η απάντηση στο 'αντάρτικο πόλης' που αποφάσισε τεχνηέντως να δημιουργήσει ο άλλος ΓΑΠ, αυτός της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στους κόλπους της ΕΕ (αυτό το αγόρι σεληνιάζεται όταν βγαίνει εκτός συνόρων).

Το 'αντάρτικο πόλης' χαρακτηρίζεται από σημειολογικά, μικρά σε μέγεθος, στοχοποιημένα και επαναλαμβανόμενα χτυπήματα κατά του εχθρού σε ένα βάθος χρόνου. Ο στόχος δεν είναι μια εφ' όλης της ύλης αντιπαράθεση, αφού γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι δεν έχεις τις κατάλληλες δυνάμεις για να κερδίσεις στο πεδίο της μάχης. Προτιμάς με χειρουργικά χτυπήματα να δημιουργήσεις αίσθημα φόβου στον εχθρό. 

Η δήλωση του εντεταλμένου πρωθυπουργού του ΔΝΤ μετουσιώνει τη συσσωρευμένη οργή του συνόλου των φτωχών χωρών του Νότου έναντι αυτών των πλουσίων χωρών του Βορρά. Θα πρότεινα στον κ Παπανδρέου να υπενθυμίσει στην άκαμπτη κ Μέρκελ τις πολεμικές αποζημιώσεις υπέρ τις Ελλάδας (που ποτέ δεν διεκδικήσαμε επίσημα) σε περίπτωση που η κ Μέρκελ συνεχίσει να εμμένει στο σκληρό ροκ. Θα μπορούσε να της υπενθυμίσει και τη πιθανότητα να ζητηθεί αποζημίωση από τη ναυαρχίδα της Γερμανικής οικονομίας Siemens για τη βρώμικη δραστηριότητα της τόσα χρόνια στο Ελλαδιστάν.

Το αντάρτικο πόλης θέλει υπομονή, επιμονή και θέληση.

Anageos  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...