11 Νοε 2010

"Δεν αλλάζουμε πόλη, αλλάζουμε δήμαρχο"

«Δεν αλλάζουμε πόλη, αλλάζουμε δήμαρχο» - με αυτό το μήνυμα πολίτες προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, εξέφρασαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την αντίθεσή τους στην επανεκλογή του Νικήτα Κακλαμάνη στο δήμο Αθηναίων.

"Eξήντα έξι χρόνια χρονια μετά την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων από την Αθήνα, οι νεοναζί μπήκαν στο Δήμο Αθηναίων, είπε στην εισαγωγή του ο Στέλιος Κούλογλου. Το γεγονός συμβολίζει την κατάρρευση της πόλης, Ποτέ άλλοτε η Αθήνα δεν ήταν τόσο βρώμικη,μίζερη, απολίτιστη. Δεν έχει σημασία πού ανήκουμε πολιτικά -είπε- αλλά αν επανεκλεγεί τότε η πόλη θα γίνει αβίωτη".

Διαβάστε περισσότερα στο tvxs.gr 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το εκβιαστικό δίλημμα του ΓΑΠ εκβιάζει ωμά τον κόσμο της τον κόσμο της Αριστεράς με το παλιό και δοκιμασμένο δίλημμα: την υπερψήφιση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για να «φύγει η Δεξιά». Το ΠΑΣΟΚ που στέλνει τα ΜΑΤ κατά των απεργών από τη Ακρόπολη μέχρι κάθε εργατική και νεολαιίστικη κινητοποίηση για να επιβάλει τα μέτρα του Μνημονίου της ΕΕ-ΔΝΤ και των Τραπεζιτών, το ΠΑΣΟΚ που συνεργάζεται ανοιχτά με το ακροδεξιό ΛΑΟΣ, το ΠΑΣΟΚ που έχει επιβάλλει στη χώρα τη νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα, δεν έχει καμία διαφορά από τις πιο ακραίες εκδοχές της δεξιάς πολιτικής.

anageos είπε...

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το σχόλιο σου. Το προσυπογράφω. Η κυβέρνηση του Μνημονίου, μέσω του εντεταλμένου αντιπροσώπου του ΔΝΤ κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε τι όλα αυτά τα χρόνια .. να εκβιάζει συνειδήσεις !! Πρέπει να σου πω όμως ότι η Αριστερά φέρνει τεράστια ευθύνη για όλη αυτή τη κατάσταση. Κρύβεται πίσω από τις ποσοστώσεις της, κριτικάροντας χωρίς να προβάλει το νέο, την ελπίδα. Ο κόσμος έχει ανάγκη τις προτάσεις της Αριστεράς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...