17 Νοε 2010

Έλληνες Ες Ες

Ήρθε η ώρα της Χρυσής Αυγής. Να δείξει το πρόσωπό της. Σε όσους έχει παραπλανήσει -επιτέλους παραπλάνησε κάποιους, όπως τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα. 
Τώρα, που έβγαλε δημοτικό σύμβουλο, θα αναγκασθεί να δείξει το πρόσωπό της. Να το δει η Αθήνα. Και να αναγκασθεί η Δημοκρατία να αμυνθεί.
Η Χρυσή Αυγή είναι οι Ελληνες Ναζί. Που πουλάνε πατριωτισμό. Τι σχέση έχει όμως ο πατριωτισμός με τον ναζισμό; Δεν διαμέλισαν οι Ναζί την Ελλάδα όταν την κατέλαβαν; 
Την έκοψαν στα τρία! Τι σχέση έχει λοιπόν ο πατριωτισμός των Χρυσαυγιτών ναζήδων με τον πατριωτισμό των Ελλήνων που αντιστάθηκαν στους Ναζί; Οση σχέση έχει ο πατριωτισμός με τον εθνικισμό και τον φασισμό. Καμμία! 
Οι φασίστες και οι εθνικιστές μισούν τους άλλους. Μισούν τους Εβραίους - είναι αντισημίτες. Μισούν τους   Μουσουλμάνους - είναι ισλαμοφοβικοί. Μισούν τους ξένους γενικώς - είναι ρατσιστές. Πιστεύουν ότι το έθνος είναι θέμα αίματος και φυλής, λες και οι άνθρωποι είναι ακόμα στην εποχή των Νεάντερταλ και του Κρο Μανιόν.
Κι επειδή ο εθνικισμός είναι πάντα θέμα αμάθειας, οι φασίστες αυτοί νομίζουν ότι ο εαυτός τους είναι περιούσιος, ότι οι Ελληνες είναι καλύτεροι απ' τους άλλους -ακριβώς όπως κάθε βλάκας πιστεύει ότι η φάρα του είναι ανώτερη και οι άλλοι υπάνθρωποι. Τα καθίκια που πιστεύουν τέτοια πράγματα έχουν κάψει ήδη μία φορά την ανθρωπότητα στα Αουσβιτς.
Και η Χρυσή Αυγή πιστεύει ακριβώς αυτά - τα ίδια που πίστευαν και οι Ευρωπαίοι Ναζί, είτε Γερμανοί είτε Βέλγοι, πασπαλισμένα και με ολίγην από βαλκανικό καρκατσουλιό τύπου Ελληνάρα, Ουστάσι, Τσέτνικου και Γκρίζου Λύκου. Τι σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με το ποσοστό που πήρε στον Αγιο Παντελεήμονα ή άλλες γειτονιές; Καμμία. Οι άνθρωποι εκεί είναι τόσο ταλαιπωρημένοι και τρομοκρατημένοι από τη δυστυχία και την εγκληματικότητα των μεταναστών που καταψήφισαν τους πάντες. Τα κόμματα, το κράτος, τον κ. Κακλαμάνη -και στον β' γύρο βεβαίως- τον κ. Καμίνη, την Αριστερά, όλους!
Διαβάστε περισσότερα στο ναυτίλος-έλληνες ες ες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...