11 Νοε 2010

Ομέρ Πριόνι ο αλαζόνας

Μια απίστευτη συνέντευξη του Κακλαμάνη δημοσιεύτηκε στο γυναικείο περιοδικό "WE" της Ελευθεροτυπίας στο τεύχος του Οκτωβρίου. Σε αυτή ο Κακλαμάνης ξεδιπλώνει όλο το μέγεθος της αλαζονείας του δίνοντας μια σειρά από προκλητικές υπεροπτικές. απαντήσεις. Δεν υπάρχει κατάλληλος σχολιασμός πέραν του ότι ο κ. Κακλαμάνης πιο πιθανό να μένει στην αμερικάνικη Athens της πολιτείας της Georgia, παρά στην Αθήνα της Ελλάδας

Διαβάστε χαρακτηριστικά μερικά αποσπάσματα:

Οι πολίτες σάς αποκαλούν Ομέρ Πριόνη και Ψαλιδοχέρη επειδή κόβετε τα δέντρα και γεμίζετε τον τόπο τσιμέντo.
"Κοιτάξτε, δεν με ενδιαφέρει τι λέει μια μικρή ομάδα που τους έχω ονοματίσει κατ' επάγγελμα δημοκράτες, κατ' επάγγελμα οικολόγους και κυρίως κατ' επάγγελμα μίζερους. Αυτοί οι κύριοι θα είναι όλοι υποψήφιοι. Ας δούμε, λοιπόν, ποιους θα επιβραβεύσει ο αθηναϊκός λαός. Αυτούς ή εμένα".

Ο Αβραμόπουλος έμεινε στην ιστορία ως ο Δήμαρχος με τα κάγκελα και τα συντριβάνια. Εσείς πως πιστεύετε ότι θα καταγραφείτε στη συνείδηση των πολιτών;
"Ως ο δήμαρχος που έφερε το περισσότερο πράσινο στην πόλη, αγόρασε και ενέταξε στη δημοτική περιουσία 132 στρέμματα ελεύθερων χώρων κι έφτιαξε 17 νέα πάρκα".

Εσείς δεν έχετε ιδεολογικό πρόβλημα με το γεγονός ότι σας στηρίζει η άκρα Δεξιά;
"Δεν είναι άκρα Δεξιά ο κύριος Καρατζαφέρης. Η άκρα Δεξιά θα κατεβεί με δικούς της σχηματισμούς, όπως καλά γνωρίζετε".

Ο κόσμος καιγόταν κι εσείς στέλνατε τα ΜΑΤ να φυλάξουν το (ψεύτικο, στο κάτω κάτω) δέντρο, ενώ αργότερα κόψατε τα αληθινά. Είχατε πάθει εμμονή, ειπώθηκε τότε, μην και δεν πραγματοποιηθεί η φιέστα των Χριστουγέννων.
"Δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Με ενδιαφέρει ότι η πλατεία Συντάγματος γέμισε από αθηναίους πολίτες. Οι άλλοι που λέγανε τα άλλα, κρύφτηκαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...